Voucher inregistrat si Activat cu succes

Te felicit pentru alegerea de a beneficia de programele Academiei NLP Romania!

Si mai ales te felicit pentru ca ai ales sa iti castigi mai multa Libertate, sa iti upgradezi Viata si Performanta in Cariera si in Business…ca ai ales sa incepi explorarea Excelentei personale in urmatoarele luni si ca iti pui in aplicare Singurul Proiect care conteaza in viata asta: TU.

Voucherul pe care l-ai inregistrat poate fi utilizat pentru plata partiala sau integrala a urmatoarelor cursuri, ateliere, sesiuni de coaching si evaluari de performanta in mediu de afaceri (click pentru detalii):

Basic NLP

Echivalent Modulul 1 Extins (competente de baza NLP) din programul NLP Practitioner Noul Cod (sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP).

(...more)

NLP Practitioner

Primul program NLP Practitioner din Romania de Tehnici si Modele Mentale si Neuromusculare de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP .

(...more)

NLP Master Practitioner

Primul program NLP MASTER Practitioner din Romania de Tehnici de Modelare si Coaching de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP .

(...more)

NLP New Code upgrade

Noul Cod NLP a fost gandit si dezvoltat inital de John Grinder si Judith DeLoizier pentru a imbunatati tehnicile clasice din NLP, dezvoltate initial in anii ‘70. Apoi dezvoltat de John Grinder si Carmen Bostic StClaire in cadrul ITANLP (International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming), Noul Cod NLP, implica o abordare noua a reprogramarii Nero Lingvistice ale carei formate si modele au fost create pentru a aduce recunoastere expresa celor doua principii de lucru fundamentale conform viziunii lui John Grinder:

(...more)

IWAM Consultant

Certificare Internationala acreditata JobEQ si Patrick Merlevede.

(...more)

VSQ Consultant

Certificare Internationala acreditata JobEQ si Patrick Merlevede.

(...more)

AMP Consultant

Certificare Internationala acreditata Academia NLP si Applied Modeling Performance.

(...more)

Executive si Life Coaching

Te-ai intrebat cum sa excelezi in aceasta “Realitate”? Cum accesezi resursele care insemna bani, timp, congruenta interna minte-corp, cunoastere (knowhow) si relatii umane (in familie cat si in lume). Si cum iti castigi libertatea de a avea mai multe optiuni?

(...more)

Evaluare IWAM

Evaluare / assessment online al motivatiei si atitudii in cariera si in afaceri.

(...more)

Evaluare VSQ

Evaluare / assessment online al culturii si valorilor organizationale in cariera si in afaceri.

(...more)

Cand te hotarasti ce curs, atelier sau program vrei sa urmezi te rog sa iei legatura cu noi pentru a finaliza inscrierea la acel program.

+40310050889, 40727744447 

Conditii utilizare Voucher
  • Conditii utilizare: In cazul expirarii termenului de inscriere si utilizare, fara a se inregistra sau utiliza Voucherul, acesta se anuleaza. Inscrierile la programele organizatiei pe baza de Voucher se face in limita locurilor disponibile. Voucherul este nominal si se aplica persoanei/persoanelor inscrise in voucher. Voucherul nu este transmisibil. Voucherul nu poate fi transformat in bani. Voucherul nu este divizibil si poate fi folosit doar o singura data pentru un singur program indiferent de costul programului sau de valoarea voucherului. Valoarea voucherul se scade din costul  standard al programului (cost fara reduceri sau bonificatii). Daca valoarea programului este mai mare decat valoarea voucherului pentru a participa la acel program se achita diferenta de cost, cu minim 10 zile inainte de inceperea programului. Inregistrarea si utilizarea voucherului constitue acceptul posesorului de a respecta Termenele si Conditiile, Clauzelele si Codul de Etica ale organizatiei CoEvolve in calitate de membru asa cum sunt acestea prevazute pe site. Nerespectarea conditiilor de mai sus duce la anularea imediata irevocabila a Voucherului ..
Slide21
Slide20
Slide18
Slide17
Slide16
Slide15
Slide14
Slide13
Slide12
Slide11
Slide10
Slide9
Slide8
Slide7
Slide5
Slide6
Slide4
Slide3
Slide2
Slide1
Like it? Share it!
Share on Google+Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on Pinterest