Voucher inregistrat si Activat cu succes

Te felicit pentru alegerea de a beneficia de programele Academiei NLP Romania!

Si mai ales te felicit pentru ca ai ales sa iti castigi mai multa Libertate, sa iti upgradezi Viata si Performanta in Cariera si in Business…ca ai ales sa incepi explorarea Excelentei personale in urmatoarele luni si ca iti pui in aplicare Singurul Proiect care conteaza in viata asta: TU.

Voucherul pe care l-ai inregistrat poate fi utilizat pentru plata partiala sau integrala a urmatoarelor cursuri, ateliere, sesiuni de coaching si evaluari de performanta in mediu de afaceri (click pentru detalii):

Basic NLP

Echivalent Modulul 1 Extins (competente de baza NLP) din programul NLP Practitioner Noul Cod (sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP).

(...more)

Inveti fundamentele transformarii si evolutiei personale, cum sa fii “in control” si sa ai mai multa libertate de a alege, cum sa comunici eficace pentru a convinge si influenta, cum sa realizezi ce vrei si ce ti-ai pus in minte. Cinci zile in care experimentezi, tehnicile de baza pentru succesul personala. Being Better You – platforma de dezvoltare personala accesibila pentru toata lumea. Powered by Academia NLP Romania.

(…link)

NLP Practitioner

Primul program NLP Practitioner din Romania de Tehnici si Modele Mentale si Neuromusculare de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP .

(...more)

CE ESTE?
NLP Practitioner al Academiei NLP Romania este un program format din 6+1 module de cate 3 zile fiecare, gandit si construit sa ofere participantilor cunostintele, abordarile si tehnicile din Noul Cod NLP creat si dezvolatat de dr. John Grinder si Carmen Bostic StClaire.

CE ÎNVEŢI
In acest program de explorare si autocunoastere ai ocazia sa:

 • descoperi cele mai noi procese folosite in NLP pentru a induce transformari in lucrul cu clientii tai dar si pentru aplicarea coerenta si congruenta a tiparele asupra ta;
 • descoperi si experimentezi distinctia majora dintre interventii “orientate spre proces” si cele “orientate spre continut”;
 • aprofundezi utilizarea pozitiilor perceptuale multiple, utile atat in dezvoltarea capacitatii de a raspunde empatic cat si in situatiile care presupun primirea si oferirea unui feed-back de calitate sau rezolvarea conflictelor;
 • dobandesti o apreciere profunda a rolurilor pe care il poate juca in obtinerea schimbarilor de durata fiecare din cele doua seturi de procese: constiente si neconstiente;
 • inveti sa identifici si sa folosesti semnale involuntare, neconstiente si sa creezi o comunicare sanatoasa si eficienta intre mintea constienta si neconstient.
 • inveti sa utilizezi modele de limbaj simple si precise pentru a provoca raspunsuri relevante si a produce schimbari.

(…link)

NLP Master Practitioner

Primul program NLP MASTER Practitioner din Romania de Tehnici de Modelare si Coaching de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP .

(...more)

CE ESTE?
NLP MASTER Practitioner al Academiei NLP Romania este un program NLP pentru nivelul superior cu accent pe coaching NLP si modelare NLP a tiparelor de Excelenta, format din 6+1 module de cate 3 zile fiecare, gandit si construit sa ofere participantilor cu competente NLP Practitioner, abordarile si tehnicile din Noul Cod NLP creat si dezvolatat de dr. John Grinder si Carmen Bostic StClaire.

CE ÎNVEŢI
In acest program avansat de explorare coaching si modelare ai ocazia sa asimilezi:

 • TIPARE DE LIMBAJ AVANSATE: abordari care sa va ajute sa recunoasteti si sa folositi vorbele cu si mai mult impact atunci cand interactionati cu ceilalti (slight of mouth pentru reframing, nested loops pentru mesaje hipnotice etc)
 • META-PROGRAME & PERFORMANCE BENCHMARKING: set de preferinte si filtre subconstiente prin care sortam realitatea; detectarea si utilizarea lor in diverse contexte (metrica pentru training specific de performanta dupa un model dat, profiling in recurtare sau vanzari). Aplicatii on-line. (iWAM)
 • MODELE DE SISTEME DE VALORI SI CULTURA ORGANIZATIONALA: VSQ – Value Systems Questionnaire
 • NLP IN TRANSA SI TEHNICI DE HIPNOZA: elemente introductive de hipnoza ericksoniana pentru a lucra elegant cu resursele subconstiente
 • ELEMENTE AVANSATE DE NOUL COD NLP: lucrul cu “stari”; jocuri noi si structura specifica prin care va puteti crea propriile exercitii
 • MODELE DE COACHING CU NLP: util oricuri lucreaza cu oameni sau conduce echipe.
 • MODELARE NLP: proiect de invatare si transmitere prin modelare de la un “model de excelenta” ales.
 • APLICATII NLP SPECIFICE IN BUSINESS, EDUCATIE ETC.: pentru stimularea creativitatii, pentru vorbitul in public etc; sesiuni “breakthrough”

(…link)

NLP New Code upgrade

Noul Cod NLP a fost gandit si dezvoltat inital de John Grinder si Judith DeLoizier pentru a imbunatati tehnicile clasice din NLP, dezvoltate initial in anii ‘70. Apoi dezvoltat de John Grinder si Carmen Bostic StClaire in cadrul ITANLP (International Trainers Academy of Neuro-Linguistic Programming), Noul Cod NLP, implica o abordare noua a reprogramarii Nero Lingvistice ale carei formate si modele au fost create pentru a aduce recunoastere expresa celor doua principii de lucru fundamentale conform viziunii lui John Grinder:

(...more)

 • implicarea neconstientului in mod explicit in toate fazele procesului de schimbare, si
 • evitarea cu orice pret a “impunerii de continut” de catre practicantul NLP asupra clientului.
 • Noul Cod NLP astfel definit prezinta cateva avantaje distincte, oferind agentului de schimbare instrumente si modalitati noi de a crea contexte potrivite pentru a induce transformari pe mai multe niveluri.

Preocuparea fiecarui practicant NLP performant si responsabil – orientat spre crearea de interventii eficace (obtinerea de rezultate necesare clientului), elegante (cu minimum de pasi) si “curate” (orientate spre proces si fara continut) – ar trebui sa fie mentinerea integritatii si a credibilitatii in lucrul cu clientul, Noul Cod NLP putand fi considerat inainte de orice un model despre cum sa devii congruent in aplicarea tehnicilor NLP pentru propria persoana si ulterior despre cum sa transmiti aceasta congruenta altora.

CE ESTE PROGRAMUL DE “UPGRADE IN NOUL COD NLP”
Un program format din 2 module de cate 3 zile fiecare, gandit si construit sa ofere participantilor cunostintele, abordarile si tehnicile din Noul Cod NLP.

CE ÎNVEŢI
In acest program de explorare si autocunoastere ai ocazia sa:

 • descoperi cele mai noi procese folosite in NLP pentru a induce transformari in lucrul cu clientii tai dar si pentru aplicarea coerenta si congruenta a tiparele asupra ta.
 • intelegi diferentele dintre Noul Cod NLP si tehnicile clasice NLP si capeti o apreciere a nuantelor distinctive pe care Noul Cod NLP le aduce intr-un context de coaching;
 • descoperi si experimentezi distinctia majora dintre interventii “orientate spre proces” si cele “orientate spre continut”;
 • inveti sa accesezi stari de performanta prin interventii lipsite de continut si prin formate numite jocurile Noului Cod NLP;
 • aprofundezi utilizarea pozitiilor perceptuale multiple, utile atat in dezvoltarea capacitatii de a raspunde empatic cat si in situatiile care presupun primirea si oferirea unui feed-back de calitate sau rezolvarea conflictelor;
 • dobandesti o apreciere profunda a rolurilor pe care il poate juca in obtinerea schimbarilor de durata fiecare din cele doua seturi de procese: constiente si neconstiente;
 • inveti sa identifici si sa folosesti semnale involuntare, neconstiente si sa creezi o comunicare sanatoasa si eficienta intre mintea constienta sineconstient.
 • inveti sa utilizezi modele de limbaj simple si precise pentru a provoca raspunsuri relevante si a produce schimbari.

(…link)

MindSteep Business Consultant

Certificare Internationala acreditata MindSteep International.

(...more)

Curs despre motivatie, atitudine, sisteme de convingere, filtre si metaprograme. Legatura cu performanta personala si de echipa. Dependenta si covariabilitatea performanta financiara vs. performanta organizationala. Modele utilizate. Cum identifici variabilele in context obisnuit? Cum lucrezi cu ele in mediu de afaceri sau cariera. Meta-modelarea performantei si aplicatii. Utilizarea uneltelor online de assessment si analiza.

(…link)

Org. Development Consultant

Certificare Internationala acreditata MindSteep International.

(...more)

Despre cultura, credinte, valori sociale si corporate. Modele utilizate. Cum le identifici? Cum lucrezi cu ele? In mediu de business. Utilizarea uneltelor online de assesement.

(…link)

Corporate Performance Consultant

Certificare Internationala acreditata Academia NLP si MindSteep International.

(...more)

Tehnici de mentoring/training/coaching de performanta aplicat evolutiei organizationale. Cum identifici modelul de performanta al echipei/companiei/organizatiei. Cum upgradezi membrii la modelul de excelenta al echipei, cognitiv-comportamental, la nivelul motivatiei si atitudinii, al filtrelor de interes, al sistemului personal de normare a timpului, etc. Cum destructurezi sistemul prsonal/colectiv de convingeri si valori limitative si il inlocuiesti cu o cultura organizationala cu ungrad mai mare de complexitate, evoluata biologic si social.

(…link)

Executive si Life Coaching

Te-ai intrebat cum sa excelezi in aceasta “Realitate”? Cum accesezi resursele care insemna bani, timp, congruenta interna minte-corp, cunoastere (knowhow) si relatii umane (in familie cat si in lume). Si cum iti castigi libertatea de a avea mai multe optiuni?

Certificare Academia NLP si Co-Evolve.

(...more)

Decodeaza gandurile, sentimentele, percepţiile şi amintirile sub forma de reprezentări senzoriale – imagini, sunete, senzatii, gusturi, mirosuri – precum şi cuvinte şi sensuri.
Ia decizii mai bune: cele mai importante pentru tine.
Accelereaza-ti cariera: comunica mai bine, fii organizata, seteaza direcţii şi obiective clare.
Imbunatateste-ti relatiile personale: stabileste legatura emotionala cu oamenii – rapid şi natural.
Imbunatateste-ti relatiile cu tine insati.
Atrage bunastarea.

Ghidam Clientul pentru a acumula noi competente si convingeri, a-si debloca / sterge unele modele mentale restrictive si in final a-si crea capacitatea de a atrage/crea/manageriza impartasi averea  in spiritul ecologiei comprtamentale (cresterea resurselor oamenilor si a optiunilor in viata).

(…link)

Evaluare MindSteep Drive.

Evaluare / assessment online al motivatiei si atitudii in cariera si in afaceri.

(...more)

Masoara motivatia individuala, care prezice mai bine performanta la locul de munca decat testele de trasaturi generale sau cele de personalitate
Cum nu exista incadrari sau etichetari generice – recunoaste complexitatea modurilor in care oamenii se comporta la locul de munca
Nu judeca, ci pune in lumina. Niciun profil individual nu este bun sau rau… corect sau gresit. Conteaza doar daca se potriveste rolului, in contextul mediului de munca.

 • Ce anume motiveaza o persoana (masoara „vointa” care determina „abilitatea”)
 • Cum este cel mai probabil sa se comporte, nu doar cum sunt instruiti sa se comporte
 • Cum sa-i mentii implicati
 • Cum sa-i sustii pentru a avea performante si productivitate ridicate
 • Ce stil de munca li se potriveste cel mai bine
 • Cum prefera sa comunice si ce limbaj ii motiveaza
 • Cum este probabil sa se adapteze si sa reactioneze cand isi schimba rolul
 • Cum sa-i sustii pe cei noi sa se familiarizeze cu mediul de lucru repede (in locul decalajului de 3-6 luni pana ca un recrut nou sa dobandeasca o intelegere reala)
 • Cum sa aplanezi si sa gestionezi conflictul dintre doi oameni

Evaluare MindSteep Values

Evaluare / assessment online al culturii si valorilor organizationale in cariera si in afaceri.

(...more)

 CORPORATE CULTURE IS THE FOUNDATION OF CORPORATE SUCCES. It is the VISION that that keeps you company moving forward and the VALUES that shape what it stands for. It’s the story you share with your customers and employees, and it’s what drives you to HIGH PERFORMANCE.

Is your CORPORATE CULTURE the effective one? Is it you STAKEHOLDER’S CULTURE aligned with the CORPORATE CULTURE? When asked to define their culture, many company leaders find themselves lost in translation of feeling, intuitions and words. CULTURE seems too soft concept or too big idea to use. Is’n it?

Questions that need your attention as a foundation for YOUR and your CORPORATE PERFORMANCE UPGRADE:

 • What do you stand for?
 • What are your values?
 • How do these translate into decision process?
 • Or compensation?
 • Or effective communications?
 • Or goal setting?
 • Or KPI?
 • Or directions of evolution?
 • And by the way: Where are you going?

Cand te hotarasti ce curs, atelier sau program vrei sa urmezi te rog sa iei legatura cu noi pentru a finaliza inscrierea la acel program.

+40310050889, 40727744447 

Conditii utilizare Voucher

Conditii utilizare:

 • Inscrierile la programele organizatiei CoEvolve- Academia NLP pe baza de Voucher se face in limita locurilor disponibile.
 • Voucherul este transmisibil si nominal aplicandu-se persoanei inscrise in voucher.
 • Academia NLP isi rezerva dreptul de  accepta sau de a limita participarea persoanei beneficiare a voucherului in functie de pre-rezultatele pretestarii si evaluarii inainte de si pe parcursul cursului . Voucherul nu poate fi transformat in bani.
 • Voucherul nu este divizibil si poate fi folosit doar o singura data pentru un singur program indiferent de costul programului sau de valoarea voucherului.
 • Valoarea voucherul se scade din costul  standard al programului (cost fara reduceri sau bonificatii).
 • Daca valoarea programului este mai mare decat valoarea voucherului pentru a participa la acel program se achita diferenta de cost, cu minim 10 zile inainte de inceperea programului.
 • Inregistrarea si utilizarea voucherului constituie acceptul posesorului de a respecta Termenele si Conditiile, Clauzelele si Codul de Etica ale organizatiei CoEvolve in calitate de membru asa cum sunt acestea prevazute pe site.
 • Nerespectarea conditiilor de mai sus duce la anularea imediata si irevocabila a Voucherului .
 •  

 

In cazul expirarii termenului de inscriere si utilizare, fara a se inregistra sau utiliza Voucherul, acesta se anuleaza.