Intai citeste cartea de mai jos: despre Succes si NLP

Despre Ecologie Comportamentală. Reclamații. Starea De Schimbare. Persuasiunea Naturală. Cum Învăț Să Învăț Să Uit Ce Am Învățat. Hainele Împăratului. Atitudinea Oamenilor De Succes. Cercul Excelenței. Un Obiectiv Bine Formulat. Stăpânul Timpului.

A Cunoaste, a Asimila, a Proiecta si a Construi Aplicatii NLP de Inalta Performanta si Excelenta Umana este Domeniul Programarii Neuro-Lingvistice si scopul final al atelierelor NLP ale Academiei NLP Romania.

NLP: LIMITLESS TOOLS FOR YOU

A Programa Neuro-Lingvistic inseamna a experimenta “realitatea” cu o asemenea intensitate, claritate si frica de necunoscut  incat esti obligat sa iti reconfigurezi modelul  despre lume si modul in care interactionezi cu ea. Pentru a o re-asimila… Abia atunci incepe Transformarea personala…

Being Better You Magazine

NLP could be the most important synthesis of knowledge about human communications to emerge since the sixties.

Science Digest

A Programa Neuro-Lingvistic inseamna a utiliza tehnologii cognitiv-comportamentale de ultima generatie pentru a obtine rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, in proiectele de Excelenta Personala, Dezvoltare in Cariera sau Performanta Antreprenoriala.

Un fel de INGINERIE MICRO-ORGANIZATIONALA aplicata non-aristotelian sistemului complex si departe de echilibru, numit om.

Ovidiu Panea - senior partner Academia NLP

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP): O strategie de invatare accelerata pentru a detecta si utiliza modelele umane de excelenta.

dr. John Grinder - co-creator of NLP

“… the creative and mindful use of language is perhaps the most single influential indirect method for creating contexts in which change is perceived to be inevitable.” – 

William Hudson O’Hanlon & Michele Weiner Davis
PROGRAME CERTIFICARE NLP

NLP Core

1. MASTER CLASS: NLP PRACTITIONER – certificare sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP. 

Primul program NLP CORE Professional (certificare NLP Practitioner) din Romania de Tehnici si Modele Cognitive si Neuromusculare de Inalta Performanta si Coaching, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP Competente NLP NEW CODE.

NLP Master

2. MASTER CLASS: MASTER NLP PRACTITIONER – certificare sub autorizarea ITANLP . 

Primul program de certificare MASTER NLP Professional din Romania de Tehnici de Leadership si Modelarea Competentelor de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta UmanaCompetente extinse NLP NEW CODE.

img_570d9d93b4bd5

3. PERFORMANCE LEADERSHIP 

Primul program de Performance Leadership powered by NLP New Code din Romania. Inovezi, experimentezi, inveti cum poti creea noi Oportunitati, noi Perspective, noi Resurse, pentru ajuta si sustine atinge performanta si excelenta in viata sau afaceri.

 

PROGRAME CERTIFICARE BUSINESS NLP

 

img_570d9f55aace5

4. Consultant Value Systems Questionnaire (VSQ) -certificare sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede.

Competente de profilare live si online a valorilor si culturii organizationala VSQ (Value Systems Questionnaire), analiza si transformare organizationala.

 

img_570d9f88ab4b1

5. Consultant Inventory of Work Attitude & Motivation (IWAM) – certificare sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede).

Program masurare online si live, analiza si utilizare a motivatorilor, atitudinii si a altor meta-programe cognitiv comportamentale ce definesc si determina performanta individuala sau de echipa. Aplicatii iWAM (Inventory of Work Attitude & Motivation) in performanta in cariera si business.

 

6. Consultant Motivation Engineering by AMP – certificare sub autorizarea CoEvolve / Ovidiu Panea si JobEQ Belgia / Patrick Merlevede). 

Program complex de performanta organizationala cu impact in performanta financiara bazat pe tehnici NLP de  inginerie microsociala si de management development, aplicate in mediu de afaceri: competente NLP Master si NLP Coach,  VSQ si IWAM Consultant,  pe procesele de decodare a modelor de performanta JobEQ si NLP New Code . In parteneriat cu Applied Modeling Perfomance , JobEQ si Abstractio Network.

FII MEMBRU. INSCRIE-TE !

 

Ca membru al Academiei NLP Romania AI ACCESS GRATUIT la Programe, Cursuri & Ateliere NLP, Aplicatii NLP, Coaching,  Programe de R&D si Programe de Consultanta in inginerie microorganizationala.

Simplu spus:  acces la tehnologii de varf cu rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, pentru proiectele tale de Excelenta Personala in Cariera sau in Business.

DECI: CE FACI CU NLP?

 

NLP = descoperi  si modifici functiile („programele“) care iau nastere din interactiunea complexă dintre Creier/Sistem Nervos („neuro“), Limbaj („lingvistic“) si Mediul inconjurator.