Inalta Performanta si Excelenta Umana sunt Domeniile Programarii Neuro-Lingvistice si scopul final al atelierelor NLP.

Un pic de Ecologie Comportamentală ● Reclamații ● Starea De Schimbare ● Persuasiunea Naturală ● Cum Învăț Să Învăț Să Uit Ce Am Învățat ● Hainele Împăratului ● Atitudinea Oamenilor De Succes ● Cercul Excelenței ● Un Obiectiv Bine Formulat ● Stăpânul Timpului.

NLP: LIMITLESS TOOLS FOR YOU

A Programa Neuro-Lingvistic inseamna a experimenta “realitatea” cu o asemenea intensitate, claritate si frica de necunoscut  incat esti obligat sa iti reconfigurezi modelul  despre lume si modul in care interactionezi cu ea. Pentru a o re-asimila… Abia atunci incepe Transformarea personala…

Being Better You Magazine

NLP could be the most important synthesis of knowledge about human communications to emerge since the sixties.

Science Digest

A Programa Neuro-Lingvistic inseamna a utiliza tehnologii cognitiv-comportamentale de ultima generatie pentru a obtine rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, in proiectele de Excelenta Personala, Dezvoltare in Cariera sau Performanta Antreprenoriala.

Un fel de INGINERIE MICRO-ORGANIZATIONALA aplicata non-aristotelian sistemului complex si departe de echilibru, numit om.

Ovidiu Panea - senior partner Academia NLP

Programarea Neuro-Lingvistica (NLP): O strategie de invatare accelerata pentru a detecta si utiliza modelele umane de excelenta.

dr. John Grinder - co-creator of NLP

“… the creative and mindful use of language is perhaps the most single influential indirect method for creating contexts in which change is perceived to be inevitable.” – 

William Hudson O’Hanlon & Michele Weiner Davis

DECI: CE FACI CU NLP?

 

NLP = descoperi  si modifici functiile („programele“) care iau nastere din interactiunea complexă dintre Creier/Sistem Nervos („neuro“), Limbaj („lingvistic“) si Mediul inconjurator.