nlp pentru Excelenta

Pentru toti cei ce cauta excelenta ca o provocare dincolo de limitele personale, o traire in care frica de necunoscut si surpriza descoperirii potentialului intern creeaza o stare de uimire si entuziasm. Iar in clipa aceea cand dopamina pulseaza prin sinapse stii ca incepi Transformarea personala. Cu efecte extraordinare in Business, in Job, in Viata. In Realitatea din jur.

Pentru Medici, Juristi, Profesori, Manageri, Leaderi, HR, Antreprenori, Oameni politici, Comunicatori Media, Lucratori sociali (ONG), Advertiseri, Consultanti si Parinti.

pentru oricine vrea sa se transforme.

NLP PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA

Pentru a-ti explora si dezvolta starile de Excelenta personala,  credintele, presupozitiile ce iti aduc Resurse suplimentare, Libertate si forta interioara. Pentru a descoperi si a identifica Identitatea si Misiunea, prin tehnici NLP aplicate atat pentru Sine cat si la nivelul Familiei, Comunitatii si Sistemelor Umane Globale.

NLP PENTRU PROFESIONISTI, MANAGERI, LEADERI

Pentru a replica si expanda rezultatele Perfomerilor de varf din Profesii Liberale, Sanatate, Policy Makers, Antreprenoriat sau Trendsetter-i Culturali, pentru a interactiona carismatic, a comunica asertiv si emotional,  a inova divergent, a Excela, a produce Transformari Comportamentale imediate, semnificative si de durata etc.

PENTRU TINE

INOVATORI / CREATORI

Daca esti un inovator, un creativ/disruptiv, un om de success, sofisticat si activ, cu o inalta stima de sine. Daca resursele tale de timp, bani si networking sunt la dispozitia ta, oricand vrei tu. Daca ai idealuri, ambitii si obiective in viata, un scop clar pe care vrei sa-l realizezi si o dorinta arzatoare pentru inalta performanta. Daca ai in sange o gena de leader si iti plac provocarile. Daca esti deschis la noile tehnologii, la cele mai out-of-the-box” idei si vrei sa experimentezi un upgrade mental care sa-i dea o dinamica exploziva misiunii tale personale, ideilor tale, obiectivelor tale si experientelor tale.

GANDITORI / IDEALISTII

Daca esti motivat de idealuri, matur in gandire, valorizand systemic ordinea, cunoasterea si reponsabilitatea. Daca esti in cautare de informatii si educatie in procesele tale de decizie. Daca esti bine informat despre evenimentele din lume, politica stiinte si esti atent la orice oportunitate prin care ti-ai putea largi universul cunoasterii. Daca respecti modelul social-economic dar esti deschis sa iei in considerare idei noi, optiuni noi si noi resurse valoroase de evolutie personala si sociala.

ORIENTATI SPRE REALIZARI

Daca esti motivat de dorinta de a-ti realiza obiectivele. Daca ai un stil de viata “goal-oriented” si un “commitment” profund pentru cariera/companie si famile. Daca viata ta sociala se reflecta in a te focusa pe locul de munca, business sau acasa. Daca esti dispus sa iti asumi riscuri pentru a avea success si pentru a obtine ce ti-ai propus. prin descoperirea de sine si utilizarea resurselor necunoscute din tine si din ceilalti.

EXPERIENTIALISTI

Daca esti motivat de experientele traite personal. Daca esti entuziast, impulsiv, nerabdator si dornic de actiune. Daca esti in cautarea riscului, a excitement-ului, a trairilor offbeat, a viariatiei si unui alt fel de a fi, de face si de a avea.Daca “brandul tau personal” este o expresie a unui bun-gust stilat, a independentei de opinie si personalitatii tale.

Daca te regasesti in descrierile de mai sus atunci poti fii membru al Academiei NLP Romania.

 

PENTRU AGENTII DE SCHIMBARE

Pentru Practicanti NLP 

Pentru cei cu o experienta minima in NLP, mai exact cei care au dobandit genul de abilitati care se invata la inceputul oricarui program de tip “Practitioner” – calibrare,ancorare si sisteme de reprezentare – la aduce  un plus de claritate si profunzime in aplicarea tiparelor NLP si accesul la inalta performanta.

Pentru Coachi, Terapeuti, Traineri

In mod special celor implicati in activitati de training, coaching, dezvoltare personala sau lucrul orientat spre schimbare comportamentala, programele Academiei NLP le poate aduce o perspectiva noua de lucru cu clientul; ecologica si extrem de eficienta in acelasi timp. In cele din urma, tehnicile Noului Cod NLP se pot adauga cu succes oricarui set de instrumente inovatoare si potentatoare din portofoliul oricarui profesionist.

img_551eac5a9725f

IMAGINEAZA-TI CA POTI…

… sa treci dincolo de stress (frica, furie, fuga, blocaje, turma), dincolo de limite si credinte negative si sa obtii acea stare de “har”, “flow”, “inalta performanta” pe care noi o numim EXCELENTA. Acel tip de excelenta care necesita o relatie de cooperare si respect mutual intre constient si intuitie/neconstientul creativ, intre valori asumate si (meta)programe cognitiv-comportamentale, intre competente si intentii.

IMAGINEAZA-TI CUM POTI SA FII !

MOTIVAT

Vei fi motivat de alegere si interesul pe care il impartasesti cu prietenii. Invatarea auto-orientata este o invatare mai sustenabila si cu efect indelungat

COLABORATIV

Inveti social inainte de a internaliza cunoasterea. Invatarea in echipa ajuta la memorizare si competenta sociala.

CURIOS

Iti deschizi simtul de a te mira. Esti singurul responsabil in a afla raspunsurile si de propriul comportament de excelenta.

DESCHIS LA MINTE

Esti capabil de a intelege mai mult decat credeai ca poti mai ales cand esti intr-un mediu flexibil unde e OK sa experimentezi, sa te “dez-inveti” de credinte si presupuneri limitative cand este necesar si sa faci greseli “in siguranta”.

TRANSFORMATIV

Iti vei dezvolta capabilitatea gandirii critice si creative ceea ce iti va permite sa inveti extraordinar de repede punind in cooperare emisfera dreapta cu cea stanga.

PERFORMANT

Spuneam ca daca schimbi doar 6% din ceea ce gandesti-crezi-poti-faci acum, poti sa fii direct la premiantii cu coronita, in Liga campionilor si sa stropesti cu sampanie de pe Locul Unu toata multimea care aplauda. Felicitari!

POTI SA-TI IMAGINEZI MULT MAI MULT?

Sa-ti dau doar un exemplu pentru doar o competenta asimilata tacit prin NLP – cresterea acuitatii senzoriale:

  • prin cresterea acuitatii olfactive sau gustative, nu intri la categoria Gourmet, Oenolog, Master Chef?
  • vizuale – vezi lucrurile in finetea lor, in usoara variatie a micromiscarilor faciale sau posturale. Nu esti parca din filmul “Profiler”, sau dr. Lightman din “Lie to Me”?
  • auzi variatille microtonale sau deplasarea milimetrica a a unui fosnet in spatiu. Intri in clasa Concert Maestro, Dirijor sau …?
  • poti sa folosesti cuvintele pentru a schimba “realitatea reprezentata”… Nu intri cu asta in clasa “magic”, “mentalist” sau “carismatic” ?
  • ma intreb ce se intampla cand le ai pe toate in acelasi timp, plus sinestezia simturilor. Nu cumva “it’s a Kind of Magic”?