MEMBRU AFILIAT 12 LUNI

DE CE?

Dacă ai făcut NLP la AcademiaNLP, știi ce se întâmplă la întrebarea “De ce?”. Direcția este “întotdeauna” spre “Medicină” sau “Universitate” …

De ce? 🙂 Dacă încă îți pui singur, întrebarea asta… înseamnă că NU ai o CERTIFICARE NLP de la NOI. NU ITANLP. Așa că pagina asta NU este pentru tine. 

(Urmează o ditamai transa în dulcele grai al maestrului Erickson – important ca ea să fie Generativă – și în care sper din inimă să intri până la vârful degetelor tale… de la picioare).

Evident că tu, când ai fost student al Academiei NLP, ai contribuit la existența și funcționarea acestui institut. Și, fără presiunea financiară de a educa în masă, ne-ai dat nouă libertatea de a cerceta,  de a ajuta, de a educa și de a călăuzi pașii fiecărui student către evoluția individuală proprie.

Acum a venit momentul să te recompensăm și noi, pentru că ai fost și ești împreună cu noi. Așa că ai de ales între:

–  a experimenta tehnici NOI din NLP New Code, cu tremurul ăla nervos care-ți pleacă prin tot corpul când descoperi lucruri fascinant de periculoase ce-ți pot da lumea asta minusculă peste cap…

– sau a testa ce nebunii am mai descoperit NOI, ce te pot scoate măcar pentru câteva clipe din banalul /monotonul /spune-i cum vrei… curs al zilei. Mai disruptiv ca un NASA peste un ColorGame cu un Walk with X&Y… într-o vineri/ sâmbătă/ duminică, umblând în FA și F2, știu că poți să îți găsești 3-4 ore de NLP UPGRADE, din fuga zilnică de weekend, pentru tine și pentru tot ceea ce faci tu și știi că merită. Merită? Mă întreb…nu-i așa? 🙂

și nu numai…

CE PRIMEȘTI CA MEMBRU AFILIAT?

Ai acces la NOI tehnici de Human Re-Engineering:

+ NOI aplicații NLP în Comunicare, EQ, Leadership,

+ NOI experiențe și NOI workshopuri de upgrade a competențelor NLP aplicate în carieră, business, acasă sau în societate.

+ Participi pe bază de invitație la Sesiuni de XTream Building și NLPeer Group ale membrilor Academiei NLP.

+ Ai acces la sesiunile de NLPcoaching efectuate de studenții Academiei NLP Romania.

+ Ai acces la workshopurile Being Better You, STARTbyNLP, NLP’nSHORTS, NLPreview și iNLP. Ce-s astea? Îți povestim la prima întâlnire.

+ Ai acces la proiectele noastre noi: HomEdu.org, DietFit.org, 2Match.me, StressFree.help, NLPCoaching.me, etc. despre care, evident, îți vom vorbi la prima întâlnire.

+ Ai acces GRATUIT la modulele NLP Core Professional și la oricare alt curs pe care l-ai absolvit.

+ Apari listat în site-ul Academiei NLP (daca vrei, evident) ca Practician NLP Certificat de  AcademiaNLP și ITANLP.

+ Ai access la MINDSTEEP, un sistem de profilare+upgrade al excelenței/vulnerabilității cu aplicații în educație (learning path), familie (matching), leadership (performance building), carieră (personal career path, performance matching models), antreprenoriat (M&A, etc.), cybersecurity (human vulnerability management), etc.

+ Și lista e deschisă.

CE MAI PRIMEȘTI CA AFILIAT?

minim 10% Reducere la majoritatea serviciilor noastre. 

+ minim 10 % Comision pentru fiecare student trimis și ajutat de tine să cumpere serviciile noastre de Evaluare/Profilare, Coaching, Cursuri, Cantonamente, Webinarii și Consultanță. 

+ minim 10% Comision din sponsorizările aduse de tine pentru proiectele noastre de cercetare. Vorbim despre ele când ne vedem.

De exmplu. Dacă îți trimiți Prietenii, Cunoștințe și Relațiile la cursul (link) NLP CORE Professional din 07 octombrie 2022, ei beneficiază de reducere de 10% (EUR 270,-) iar tu de un comision de 15% (EUR 405,-) pentru fiecare persoană din rețeaua ta de P.C.R. care cumpără serviciile de excelență ale Academiei NLP. De care și tu ai beneficiat.

CE FACI TU PENTRU ACADEMIA NLP?

Promovezi activitățile Academiei NLP și serviciile afiliate.

– Ne ajuți activ/administrativ  când organizăm un eveniment.

– Faci cât PR și Networking poți face pentru programele și comunitatea Academiei NLP.

– Plătești o cotizație lunară de 10 EUR/luna. E ca și cum ai lua două “Cinnamon Dolce Latte” / luna la Starbucks. Sau 90 EUR/an.

Mai puțin în primul an după ce ți-ai luat Certificarea NLP, când statutul de membru afiliat pentru un an este inclus în certificare.

BTW. Daca nu ai banii ăștia 🙂 sună-ne! Ne organizăm noi să te sponsorizeze cineva să participi, pânâ îți găsești un job din care să poți să supravietuiești. Ok? E OK așa? 🙂

UNDE ȘI CÂND INCEPEM?

Din Septembrie 2022. La Academia NLP. Și online. Când pornim și Grupului “Academia NLP Affiliate” pe Facebook.

ÎNSCRIE-TE!

Dacă te-ai hotărât, pregătește cardul și apasă pe “SUBSCRIBE”.  Vei fi trimis către site-ul securizat de plată online PayPal.

Dacă te înscrii acum, primele 3 luni de Membru Afiliat sunt GRATUITE.

În plus, îți vei primi Cardul de Membru Afiliat la petrecerea de Aniversare a 10 ani de Academie NLP ”Dance, Drink, Train & Miracles”.

Paypal secure


Prenume Nume
Nr. de mobilFAC PLATA INTEGRAL PE UN AN

Dacă vei să faci plata integral în avans, pe un an, te rog să iei legătura cu noi.

  • îți vom trimite un formular online cu datele de facturare.
  • îl vei completa.
  • vei primi factura proforma cu un termen de plată.
  • apoi faci plata sau iei legătura cu noi 0727.744.447 sau 031.00.50.889 pentru plata în numerar.

Dacă faci plata ACUM, primele 3 luni sunt GRATUITE.
Și primești cardul de MEMBRU AFILIAT la petrecerea de 10 ani a Academiei NLP.

Pentru mai multe informații și detalii despre activități și beneficii și cum poți să devii MEMBRU AFILIAT, te rugăm să iei legătura cu noi telefonic/sms/WhatsApp: 0727744447.

Email: info@academianlp.org

Activitățile de AFILIAT sunt SUPERVIZATE iar participarea se face pe bază de invitație nominală. Participarea la cursuri, workshopuri, seminarii, etc. se face în baza validării calității de MEMBRU AFILIAT de către Supervizori. 
Ne rezervăm dreptul de a anula imediat calitatea de MEMBRU AFILIAT în cazul în care Clauzele și Condițiile, Ecologia Comportamentală, Planul de Activități sau Codul de Etică au fost incălcate.
Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza înscrierea ca MEMBRU AFILIAT al Academiei NLP.