MEMBRU AFILIAT 12 LUNI

3 LUNI GRATUIT

Tu, când ai fost student al Academiei NLP, ai contribuit la existența și funcționarea acestui institut. Și, fără presiunea financiară de a educa în masă, ne-ai dat nouă libertatea de a cerceta,  de a ajuta, de a educa și de a călăuzi pașii fiecărui student către evoluția individuală proprie.

Acum a venit momentul să te recompensăm și noi, pentru că ai fost și ești împreună cu noi. Așa că ai de ales între:
–  a experimenta tehnici NOI din NLP New Code, cu tremurul ăla nervos care-ți pleacă prin tot corpul când descoperi lucruri fascinant de periculoase ce-ți pot da lumea asta minusculă peste cap…
– sau a testa ce nebunii am mai descoperit NOI, ce te pot scoate măcar pentru câteva clipe din banalul /monotonul /spune-i cum vrei… curs al zilei. Mai disruptiv ca un NASA peste un ColorGame cu un Walk with X&Y… într-o vineri/ sâmbătă/ duminică, umblând în FA și F2, știu că poți să îți găsești 3-4 ore de NLP UPGRADE, din fuga zilnică de weekend, pentru tine și pentru tot ceea ce faci tu și știi că merită. Merită? Mă întreb…nu-i așa? 🙂
– și nu numai…

CE PRIMEȘTI CA MEMBRU AFILIAT?

1. Poți accesa gratuit pe bază de invitație nominală:

 • ultimele tehnici de Human Re-Engineering
 • cele mai noi aplicații NLP în Comunicare, EQ, Leadership
 • noi experiențe și noi workshopuri de upgrade a competențelor NLP aplicate în carieră, business, acasă sau în societate
 • sesiunile de NLPCoaching efectuate de studenții Academiei NLP Romania.
 • workshop-urile Being Better You, STARTbyNLP, NLP’nSHORTS, NLPreview și iNLP. Ce-s astea? Îți povestim la prima întâlnire.
 • noile noastre proiecte: HomEdu.org, DietFit.org, 2Match.me, StressFree.help, NLPCoaching.me, etc. despre care, evident, îți vom vorbi la prima întâlnire.
 • modulele NLP Core Professional sau oricare alt curs pe care l-ai absolvit. 

2. Poți participa pe bază de invitație nominală la:

 • sesiunile de XTream Building și NLPeer Group ale membrilor Academiei NLP
 • cantonamentele Academiei NLP

3. Apari listat în site-ul Academiei NLP (daca vrei, evident) ca Practician/Master NLP Certificat de  AcademiaNLP și ITANLP.

4. Poți utiliza MINDSTEEP,  sistemul de profilare+transformare a excelenței/vulnerabilității cu aplicații în educație (learning path), familie/cuplu (matching), leadership (performance building), carieră (personal career path, performance matching models), antreprenoriat (M&A, marketing), cybersecurity (human vulnerability management), etc.

Și lista e deschisă.

CE MAI PRIMEȘTI CA AFILIAT?

10% DISCOUNT

10% REDUCERE la majoritatea serviciilor noastre de Evaluare/Profilare, Coaching, Training, Cantonamente, Webinarii, Mentoring și Consultanță.  Reduceri pe care le poți da prietenilor tăi, familiei tale sau celor cu care ai relații sociale speciale.

15% COMISION

15 % COMISION de succes pentru fiecare persoană trimisă și ajutată de tine să cumpere serviciile noastre de targeting, profiling, matching, highlighting, coaching training, managing, inspiring visioning & researching people. Powered by NLP.

15% COMISION

15% COMISION din sponsorizările aduse de tine pentru proiectele noastre de cercetare-dezvoltare aplicative în evaluarea, profilarea, modelarea, conceptualizarea și comunicarea Excelenței Umane

De exmplu. Dacă îți trimiți Prietenii, Cunoștințe și Relațiile (PCR) la cursul  NLP CORE Professional din 17 martie 2022 (link), ei beneficiază de reducere de 10% (EUR 270,-) iar tu de un comision de 15% (EUR 405,-).

Pentru fiecare persoană din rețeaua ta de P.C.R. care cumpără serviciile de excelență ale Academiei NLP. 

CE DAI CA MEMBRU AFILIAT?

CELE 4 CONDIȚII DE ÎNDEPLINIT:

1

Promovezi activitățile Academiei NLP și serviciile afiliate.  Pe toate canalale formale și informale, online si live la care ai acces. Către potențialii beneficiari ai aplicațiilor NLP în evoluția personală, comunitară, organizațională și socială.

2

Ne ajuți activ/administrativ  când organizăm evenimentele Academiei NLP. De la concept și strategie, la management, PR, networking,  leading & training. Și participi la ele ca om de echipă, partner, invitat sau speaker.

3

Faci cât PR și Networking poți face pentru programele și comunitatea Academiei NLP. Pentru ca oamenii să știe că pot să iasă din comfortul hărții personale și să-și finalizeze misiunea de personală de a evolua rapid și sustenabil.

4

Plătești o cotizație lunară de membru  de numai EUR 10,- pe lună. Sau EUR 90,- pe an.

BTW. Daca nu ai de 2 Cinnamon Dolce Latte la Starbucks, sună-ne! Ne organizăm noi să te sponsorizeze cineva să participi, pânâ îți găsești un job din care să poți să supravietuiești. E OK așa? 🙂

ÎNSCRIE-TE PÂNĂ ÎN 30 DEC 2022

 

Dacă te-ai hotărât să primești 3 luni GRATUITE, pregătește cardul și apasă pe SUBSCRIBE

Vei fi trimis către site-ul securizat de plată online PayPal.

PLATA LUNAR CU CARD!

Prenume Nume
Nr. de mobil
Înscrie-te acum și folosește discount-ul și comisionul de Membru Afiliat pentru cursul NLP CORE Professional din 17 martie 2023.
În limita locurilor disponibile.
Mai multe despre curs aici: https://academianlp.org/nlp-core/ 

PLATA INTEGRAL PE UN AN!

NUMAR TELEFON MOBIL
PRENUME NUME

PLATA INTEGRAL PRIN BANCĂ!

Dacă vei să faci plata integral în avans (pe un an), prin transfer bancar, te rog să iei legătura cu noi.

 • îți vom trimite un formular online cu datele de plată.
 • îl vei completa.
 • vei primi factura proforma cu un termen de plată.
 • apoi faci plata sau iei legătura cu noi 0727.744.447 sau 031.00.50.889 pentru plata în numerar/card/ bancă. 

UNDE ȘI CÂND ÎNCEPEM?

Din Ianuarie 2023. La Academia NLP. Și Online. Când pornim și grupul “Academia NLP Affiliate” pe Facebook.

Vei afla multe după petrecerea de Aniversare a 10 Ani de Academie NLP când vom lansa și Comunitatea de Membrii Afiliați ai Academiei NLP.

Pentru mai multe informații și detalii despre activități și beneficii și cum poți să devii MEMBRU AFILIAT, te rugăm să iei legătura cu noi telefonic/sms/WhatsApp: 0727744447.

Activitățile de AFILIAT sunt SUPERVIZATE iar participarea se face pe bază de invitație nominală. Participarea la cursuri, workshopuri, seminarii, etc. se face în baza validării calității de MEMBRU AFILIAT de către Supervizori. Ne rezervăm dreptul de a anula imediat calitatea de MEMBRU AFILIAT în cazul în care Clauzele și Condițiile, Ecologia Comportamentală, Planul de Activități sau Codul de Etică au fost incălcate. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza înscrierea ca MEMBRU AFILIAT al Academiei NLP.