MEMBRU AFILIAT 12 LUNI

Tu, când ai fost student al Academiei NLP, ai contribuit la existența și funcționarea acestui institut. Și, fără presiunea financiară de a educa în masă, ne-ai dat nouă libertatea de a cerceta,  de a ajuta, de a educa și de a călăuzi pașii fiecărui student către evoluția individuală proprie.

Acum a venit momentul să te recompensăm și noi, pentru că ai fost și ești împreună cu noi. Așa că ai de ales între:
–  a experimenta tehnici NOI din NLP New Code, cu tremurul ăla nervos care-ți pleacă prin tot corpul când descoperi lucruri fascinant de periculoase ce-ți pot da lumea asta minusculă peste cap…
– sau a testa ce nebunii am mai descoperit NOI, ce te pot scoate măcar pentru câteva clipe din banalul /monotonul /spune-i cum vrei… curs al zilei. Mai disruptiv ca un NASA peste un ColorGame cu un Walk with X&Y… într-o vineri/ sâmbătă/ duminică, umblând în FA și F2, știu că poți să îți găsești 3-4 ore de NLP UPGRADE, din fuga zilnică de weekend, pentru tine și pentru tot ceea ce faci tu și știi că merită. Merită? Mă întreb…nu-i așa? 🙂
– și nu numai…

CE PRIMEȘTI CA MEMBRU AFILIAT?

Ai acces la:

 • ultimele tehnici de Human Re-Engineering
 • cele mai noi aplicații NLP în Comunicare, EQ, Leadership
 • noi experiențe și noi workshopuri de upgrade a competențelor NLP aplicate în carieră, business, acasă sau în societate
 • sesiunile de NLPCoaching efectuate de studenții Academiei NLP Romania.
 • workshop-urile Being Better You, STARTbyNLP, NLP’nSHORTS, NLPreview și iNLP. Ce-s astea? Îți povestim la prima întâlnire.
 • noile noastre proiecte: HomEdu.org, DietFit.org, 2Match.me, StressFree.help, NLPCoaching.me, etc. despre care, evident, îți vom vorbi la prima întâlnire.
 • modulele NLP Core Professional și la oricare alt curs pe care l-ai absolvit. Gratuit.

Participi pe bază de invitație nominală la:

 • sesiunile de XTream Building și NLPeer Group ale membrilor Academiei NLP
 • cantonamentele Academiei NLP

Apari listat în site-ul Academiei NLP (daca vrei, evident) ca Practician/Master NLP Certificat de  AcademiaNLP și ITANLP.

Poți utiliza MINDSTEEP,  sistemul de profilare+transformare a excelenței/vulnerabilității cu aplicații în educație (learning path), familie/cuplu (matching), leadership (performance building), carieră (personal career path, performance matching models), antreprenoriat (M&A, marketing), cybersecurity (human vulnerability management), etc.

Și lista e deschisă.

CE MAI PRIMEȘTI CA AFILIAT?

MINIM 10% REDUCERE la majoritatea serviciilor noastre de Evaluare/Profilare, Coaching, Training, Cantonamente, Webinarii, Mentoring și Consultanță. 

MINIM 15 % COMISION de succes pentru fiecare student trimis și ajutat de tine să cumpere serviciile noastre de 

MINIM 15% COMISION din sponsorizările pentru proiectele noastre de cercetare aduse de tine . Vorbim despre ele când ne vedem.

De exmplu. Dacă îți trimiți Prietenii, Cunoștințe și Relațiile la cursul  NLP CORE Professional din 07 octombrie 2022 (link), ei beneficiază de reducere de 10% (EUR 270,-) iar tu de un comision de 15% (EUR 405,-) pentru fiecare persoană din rețeaua ta de P.C.R. care cumpără serviciile de excelență ale Academiei NLP. 

CE FACI TU PENTRU ACADEMIA NLP?

Promovezi activitățile Academiei NLP și serviciile afiliate.  Pe toate canalale formale și informale la care ai acces.

Ne ajuți activ/administrativ  când organizăm un eveniment. Și participi la el.

Faci cât PR și Networking poți face pentru programele și comunitatea Academiei NLP.

Plătești o cotizație lunară de 10 EUR/luna. E ca și cum ai lua două “Cinnamon Dolce Latte” / luna la Starbucks. Sau 90 EUR/an.

În primele 3 luni după ce ți-ai luat Certificarea NLP de la Academia NLP, statutul de Membru Afiliat este inclus și gratuit. 

BTW. Daca nu ai banii ăștia sună-ne! Ne organizăm noi să te sponsorizeze cineva să participi, pânâ îți găsești un job din care să poți să supravietuiești. E OK așa? :)

UNDE ȘI CÂND ÎNCEPEM?

Din Septembrie 2022. La Academia NLP. Și online. Când pornim și Grupului “Academia NLP Affiliate” pe Facebook. Si la petrecerea de Aniversare a 10 Ani de Academie NLP.

ÎNSCRIE-TE!

Dacă te-ai hotărât, pregătește cardul și apasă pe SUBSCRIBE.  Vei fi trimis către site-ul securizat de plată online PayPal.

Prenume Nume
Nr. de mobil

Dacă te înscrii acum, primele 3 luni de MEMBRU AFILIAT sunt GRATUITE.
În plus, îți vei primi Cardul de MEMBRU AFILIAT la petrecerea de Aniversare a 10 ani de Academie NLP ”Dance, Drink, Train & Miracles”.

FACI PLATA INTEGRAL PE UN AN!

Dacă vei să faci plata integral în avans, pe un an, te rog să iei legătura cu noi.

 • îți vom trimite un formular online cu datele de plată.
 • îl vei completa.
  vei primi factura proforma cu un termen de plată.
 • apoi faci plata sau iei legătura cu noi 0727.744.447 sau 031.00.50.889 pentru plata în numerar/card/ bancă.

Dacă faci plata acum, primele 3 luni sunt GRATUITE.
Și primești cardul de MEMBRU AFILIAT la petrecerea de 10 ani a Academiei NLP.

Pentru mai multe informații și detalii despre activități și beneficii și cum poți să devii MEMBRU AFILIAT, te rugăm să iei legătura cu noi telefonic/sms/WhatsApp: 0727744447.

Activitățile de AFILIAT sunt SUPERVIZATE iar participarea se face pe bază de invitație nominală. Participarea la cursuri, workshopuri, seminarii, etc. se face în baza validării calității de MEMBRU AFILIAT de către Supervizori. Ne rezervăm dreptul de a anula imediat calitatea de MEMBRU AFILIAT în cazul în care Clauzele și Condițiile, Ecologia Comportamentală, Planul de Activități sau Codul de Etică au fost incălcate. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau refuza înscrierea ca MEMBRU AFILIAT al Academiei NLP.