MEMBRU SUPORTER 12 luni 

De ce?

Daca ai facut NLP la AcademiaNLP, stii ce se intampla la intrebarea “De ce?” Directia (pointing finger) este “intodeauna” spre “Medicina” sau “Universitate” …

De ce? 🙂

(Daca inca iti pui iar, singur, intrebarea asta… inseamna ca NU ai o CERTIFICARE NLP de la NOI. NU ITANLP)

Dar = “t..s “… 

(Urmeaza o ditamai transa miltoniana in dulcele grai al maestrului Erickson – important ca ea sa fie Generativa si NICIDECUM limitativa – si in care sper din inima sa intri pana la varful degetelor tale… de la picioare).

…asa cum iti spuneam, ai de ales intre a experimenta tehnici NOI din NLP New Code, cu tremurul ala nervos care-ti pleaca prin tot corpul cand descoperi lucruri fascinant de periculoase ce-ti pot da lumea asta minuscula peste cap…

… sau a testa ce nebunii am mai descoperit NOI ce te pot scoate macar pentru cateva clipe din banalul /monotonul /dopaminicul /sau spune-i tu cum vrei… curs al zilei, mai disruptiv ca un NASA peste un ColorGame cu un Walk with X & Y… intr-o vineri/sambata/duminica cand umbland in FA si F2 stiu ca poti sa iti rupi 3-4 ore din fuga zilnica de weekend, pentru tine si pentru tot ceea ce faci tu si stii ca merita. Si pentru cei pentru care merita sa sa-ti faci un NLP Upgrade.

Merita!? Ma intreb…nu-i asa? 🙂

Ce primesti ca SUPPORTER?

Ai acces la NOI tehnici de Human Re-Engineering:

+ NOI aplicatii NLP in Comunicare, EQ, Leadership,

+ NOI experiente si NOI workshopuri de upgrade a competentelor NLP aplicate in cariera, business, acasa sau in societate.

+ Participi GRATUIT pe baza de invitatie la Sesiuni de XTream Building si NLPeer Group ale membrilor Academiei NLP.

+ Ai acces GRATUIT la sesiunile de NLPcoaching efectuate de studentii Academiei NLP Romania.

+ Ai acces GRATUIT la workshopurile Being Better You, STARTbyNLP, NLP’nSHORTS, NLPreview si iNLP. Ce-s astea? Iti povestim la prima intalnire.

+ Ai acces GRATUIT la modulele NLP Core Professional si la oricare alt curs pe care l-ai absolvit.

+ Apari listat in site-ul Academiei NLP (daca vrei, evident) ca Practician NLP Certificat de  AcademiaNLP si ITANLP.

+ Ai access la MINDSTEEP, un sistem de profilare+upgrade a excelentei/vulnerabilitatii cu aplicatii in educatie (learning path), familie (matching), leadership (performance building), cariera (personal career path, performance matching models), antreprenoriat (M&A, etc.), cybersecurity (human vulnerability management), etc.

+ Ce mai vrei tu si crezi ca le-ar folosi si celorlalti.

Ce faci tu pentru Academia NLP?

Promovezi activitatile Academiei NLP si BBU.

– Ne ajuti activ / administrativ cand organizam un eveniment public.

– Faci cat PR si Networking poti face pentru programele si comunitatea Academiei NLP.

– Platesti o cotizatie lunara de 10 EUR/luna. E ca si cum ai plati 2 x”Cinnamon Dolce Latte” / luna la Starbucks.

BTW. Daca nu ai banii astia 🙂 suna-ne! Ne organizam noi sa te sponsorizeze cineva sa participi, pana iti gasesti un job din care sa poti sa supravietuiesti. Ok? E OK asa? 🙂

Unde si Cand incepem?

 La sfarsitul lunii octombrie 2019. La Academia NLP. Stabilm data in acord cu toata lumea pe pagina Grupului “Academia NLP Supporter” de pe Facebook.

Next step:Inscrie-te

Daca te-ai hotarat, pregateste cardul Visa sau Master si apasa pe “SUBSCRIBE”.  Vei fi redirectat catre site-ul securizat de plata online PayPal.

Paypal secure


NAME+INFO FOR INVOICE
MOBILE NO.Ma inscriu si fac plata INTEGRAL prin transfer bancar sau cash

Daca vei sa faci plata integral in avans te rog sa iei legatura cu noi.

  • Iti vom trimite un formular online cu datele de facturare.
  • Il vei completa.
  • Vei primi factura proforma cu un termen de plata
  • Apoi efectuezi transferul bancar sau iei legatura cu noi 0727.744.447 sau 031.00.50.889 pentru plata prin numerar, in conformitate cu factura proforma.

Dupa confirmarea bancii noastre primesti factura finala pe email.

Pentru ajutor ia legatura cu un reprezentant al Academiei NLP Romania. In functie de unde esti suna/trimite un sms “HELP PLATA”: Bucuresti: Diana Ionescu – 0746.173.694. Transilvania: Diana Schvartz – 0729.808.253. 

Pentru mai multe informatii si detalii despre activitati si beneficii si cum poti sa devii Membru SUPORTER te rugam sa iei legatura cu noi telefonic/sms.

Email: info@academianlp.org

Activitatile de SUPORTER sunt SUPERVIZATE  si participarea se face pe baza de invitatie nominala. Participarea la workshop-urile pentru Aplicatii NLP, se face in baza validarii calitatii activitatii de Suporter de catre Supervizori. 
Ne rezervam dreptul de a anula imediat calitatea de Membru SUPORTER BBU /ANLP in cazul in care Clauzele si Conditiile, Ecologia Comportamentala, Planul de Activitati sau Codul de Etica au fost incalcate.
Ne rezervam dreptul de a accepta sau refuza inscrierea ca membru SUPORTER al Academiei NLP.