“Școala bazată pe teorii aruncate de la catedră sau pe exerciții aseptice, “controlate”  și “generalizate” nu susține decât un sistem de educație ce pregătește roluri sociale de roboți și operatori mecanici, hrăniți cu dumicate informaționale pre mestecate și upgradați zilnic prin psihologie socială. 

Bine și cu Abilitățile Sociale cum rămâne? People skills? Competențele de a opera cu complexitatea? Leadership-ul sistemic? Starea de înaltă performanță (flow)? Creativitatea disruptiva, s.a.m.d? …

Unde sunt?

Cum va reuși omul secolului XXI să evolueze într-o lume grabită spre singularitate?

Reprogramăndu-se. Neuronal-Glial. Și Lingvistic. Prin Re-Ingineria Excelenței Umane.

Unii îi spun NLP. 🙂

 Ovidiu Panea – senior partner Academia NLP Romania

PROGRAME CU CERTIFICARI INTERNATIONALE


1. NLP CORE PROFESSIONAL & COACHING SKILLS – sub autorizarea dr. John Grinder & ITANLP. 

Seria P232: 24 mar. 2023 – 25 feb. 2024

Primul program din Romania de  asimilare interactiva a Competentelor fundamentale, Tehnicilor si Modelelor Mentale si Neuromusculare de Inalta Performanta, de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, bazat pe recodarea prpgrameloir NLP (New Code NLP). Program NLP Practitioner de certificare  internationala NLP  autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP . Competente NLP NEW CODE.

2. MASTER NLP PROFESSIONAL & MODELING + LEADERSHIP SKILLS – sub autorizarea ITANLP. 

SERIA M232: 15 sept. 2023- 25 feb. 2024

Primul program MASTER NLP Professional din Romania de Tehnici de Modelare si Coaching de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP). Competente extinse NLP NEW CODE.

3. NLP COACHING SKILLS – sub autorizarea dr. John Grinder & ITANLP. 

TBD

Program de certificare internationala in NLP Coaching in care inovezi, experimentezi, inveti cum poti creea noi Oportunitati, noi Perspective, noi Resurse, pentru ajuta si sustine atinge performanta si excelenta in viata sau afaceri.bazat pe Noul Cod NLP autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP).

4. CONSULTANT SISTEME  DE VALORI SOCIALE (VSQ) – sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede.

TBD

Competente de profilare live si online a valorilor si culturii organizationala VSQ (Value Systems Questionnaire), analiza si transformare organizationala.

5. CONSULTANT iWAM (Inventory of Work Attitude & Motivation)  – sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede.

TBD

Program masurare online si live, analiza si utilizare a motivatorilor, atitudinii si a altor meta-programe cognitiv comportamentale ce definesc si determina performanta individuala sau de echipa. Aplicatii iWAM (Inventory of Work Attitude & Motivation) in perfromanta in variera si business.

6. NLP LEADERSHIP SKILLS – sub autorizarea CoEvolve & MindSteep. 

TBD

Program complex de Excelenta in Leadership organizational bazat pe tehnici NLP de  inginerie microsociala de performanta aplicate in mediu de afaceri, competente NLP Master si NLP Coach,  MindSteep Consultant, Coaching si pe procesele de decodare a modelor de performanta MindSteep si NLP New Code . In parteneriat cu Applied Modeling Perfomance , MindSteep, Coevolve si @Coach.

NLP pentru Noii Profesionisti


Antreprenorial

Modele si Abilitati NLP de succes financiar pentru New Money Makers.


Politician

Abilitati NLP de Putere si Comunicare si Modele de leadership pentru Noii Policymakers.


Liberale

Abilitati NLP de Comunicare si  Modele de performanta pentru Profesii Liberale.Modele de Auto-Sustenabilitate si Competente NLP Sistemice pentru Noii Leaderi.


Modele si Competente NLP de Performanta Biologica pentru Noii Profesionisti din Sanatate.


Modele si Competente Charismatice NLP pentru Noii Creatori de Trend Cultural.


#Learn Safe @ Academia NLP

INCEPE. INSCRIE-TE !

Ca membru al Academiei NLP Romania beneficiezi GRATUIT de programe de Cursuri & Ateliere NLP, Aplicatii NLP, Coaching, R&D si Consultanta in transformare organizationala si in analiza Profilelor si Modelelor Motivationale si al Valorilor Organizationale.

Simplu spus:  acces la tehnologii de varf cu rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, pentru proiectele tale de Excelenta Personala sau in Business.

MAI MULTE DETALII?