Scoala bazata pe teorie aruncata de la catedra sau pe exercitii aseptice, “controlate”  si “generalizate” nu sustine decat un sistem de educatie ce pregateste roluri sociale de roboti si operatori mecanici, hraniti cu dumicate informationale premestecate si  upgradati zilnic prin psihologie sociala.  Bine si  abilitatile sociale, people skills, competentele de a opera cu complexitatea, leadership-ul sistemic, starea de inalta performanta (flow), creativitatea disruptiva, s.am.d … unde sunt? Cum poate omul secolului XXI sa evoluze intr-o lume grabita spre singularitate?

 Ovidiu Panea – senior partner Academia NLP Romania

PROGRAME CU CERTIFICARI INTERNATIONALE

#LearnSafeAcademia NLP


1. NLP CORE PROFESSIONAL – sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP. 

9 oct. 2020 – 14 mar. 2021

#LearnSafeAcademiaNLP

Primul program din Romania de  asimilare interactiva a Competentelor fundamentale, Tehnicilor si Modelelor Mentale si Neuromusculare de Inalta Performanta, de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, bazat pe recodarea prpgrameloir NLP (New Code NLP). Program NLP Practitioner de certificare  internationala NLP  autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP) si dr. John Grinder co-creatorul NLP . Competente NLP NEW CODE.

2. MASTER NLP PROFESSIONAL – sub autorizarea ITANLP. 

6 nov. 2020- 7 mar. 2021

#LearnSafeAcademiaNLP

Primul program MASTER NLP Professional din Romania de Tehnici de Modelare si Coaching de Inalta Performanta, bazat pe Noul Cod de a Re-Programa Neuro-Lingvistic Excelenta Umana, autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP). Competente extinse NLP NEW CODE.

3. NLP COACH – sub autorizarea dr. John Gridner & ITANLP. 

TBD

Program de certificare internationala in NLP Coaching in care inovezi, experimentezi, inveti cum poti creea noi Oportunitati, noi Perspective, noi Resurse, pentru ajuta si sustine atinge performanta si excelenta in viata sau afaceri.bazat pe Noul Cod NLP autorizat de International Trainers Academy of NLP (ITANLP).

4. CONSULTANT VSQ (Value Systems Questionnaire) – sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede.

TBD

Competente de profilare live si online a valorilor si culturii organizationala VSQ (Value Systems Questionnaire), analiza si transformare organizationala.

5. CONSULTANT iWAM (Inventory of Work Attitude & Motivation)  – sub autorizarea JobEQ Belgia si Patrick Merlevede.

TBD

Program masurare online si live, analiza si utilizare a motivatorilor, atitudinii si a altor meta-programe cognitiv comportamentale ce definesc si determina performanta individuala sau de echipa. Aplicatii iWAM (Inventory of Work Attitude & Motivation) in perfromanta in variera si business.

6. LEADERSHIP by NLP – sub autorizarea CoEvolve / Ovidiu Panea si JobEQ Belgia / Patrick Merlevede. 

TBD

Program complex de Excelenta in Leadership organizational bazat pe tehnici NLP de  inginerie microsociala de performanta aplicate in mediu de afaceri, competente NLP Master si NLP Coach,  VSQ si IWAM Consultant, Coaching si pe procesele de decodare a modelor de performanta JobEQ si NLP New Code . In parteneriat cu Applied Modeling Perfomance , JobEQ, Coevolve si @Coach.

NLP pentru Noii Profesionisti

Antreprenorial

Modele si Abilitati NLP de succes financiar pentru Noii Money Makers.

Politician

Abilitati NLP de Putere si Comunicare si Modele de leadership pentru Noii Policymakers.

Liberale

Abilitati NLP de Comunicare si  Modele de performanta pentru Profesii Liberale.

Modele de Auto-Sustenabilitate si Competente NLP Sistemice pentru Noii Leaderi.

Modele si Competente NLP de Performanta Biologica pentru Noii Profesionisti din Sanatate.

Modele si Competente Charismatice NLP pentru Noii Creatori de Trend Cultural.

CATEVA AVERTISMENTE

AVERTISMENT # 1

Participi la atelierele practice … și nu la un eveniment in care “unu’ vorbeste  si ceilalti scriu in nestire”. De aceea formatul respecta regula trainingului informal din marile corporatii:

702010 learning ornj

70% experienta efectiva “hands-on”, 20 % feedback si 10% teorie.

Cu alte cuvinte, pregateste-te sa lucrezi, sa experimentezi, sa inovezi si pregateste-te sa fi epuizat mental la sfârșitul fiecărei zile. Fiecare sesiune din fiecare modul va începe în fiecare dimineață exact la ora fixata și trebuie să te astepti sa tina pana la 18:00 sau 19:00 in fiecare seara (cu excepția ultimei nopti). Si vrei sa fi acolo cand incepe altfel pierzi un continut si o experienta valoroasa.

Acest lucru înseamnă ca “a face networking” (bisericute) pe holuri si in sala sau a sta la o sueta la cafea, vor fi energic descurajate de către personalul nostru, asa incat te rugam sa nu crezi ca sunt nepoliticosi. Pur și simplu dorim să iti maximizezi investiția pe deplin în aceste programe. Este timp suficient pentru socializare seara și în timpul pauzelor de pranz.

AVERTISMENT # 2.

Experienta si formarea este de tip cumulativ asa ca asteapta-te sa folosim ce ai invatat ieri pentru a face exercitiile de azi. Daca nu ai hotararea necesara pentru a fi prezent la TOATE sesiunile poate ca aceste Programe nu sunt pentru tine.

AVERTISMENT # 3.

Concentrarea este esentiala cand procesezi un continut atat de mare experiente. Iar invatarea accelerata nu se face fara suportul tau complet si fara efortul psihic de a absorbi informatia externa, de a intelege si a te acomoda cu experientele si schimbarile ce au loc in tine.

Asa ca respectul fata de eforul colegilor este ESENTIAL. Daca nu esti preocupat de asta, aceste programe cu siguranta nu sunt pentru tine.

AVERTISMENT # 4.

Uneori transformarea nu este usoara. Iar pentru a putea sa-i ajuti pe ceilalti sa parcurga schimbarea TREBUIE sa incepi cu TINE. Intr-un proces de DEZ-INVATARE, RE-INVATARE. Care poate fi rapid sau mai lent dupa cum tii la convingerile tale limitative :). De fapt cea mai grea conditie pentru a excela.

Dacă ai continuat sa citesti atunci, probabil ca începi să te gandesti ca aceste programe sunt pentru tine.

FII MEMBRU. INSCRIE-TE !

Ca membru al Academiei NLP Romania beneficiezi GRATUIT de programe de Cursuri & Ateliere NLP, Aplicatii NLP, Coaching, R&D si Consultanta in transformare organizationala si in analiza Profilelor si Modelelor Motivationale si al Valorilor Organizationale.

Simplu spus:  acces la tehnologii de varf cu rezultate de impact, cu eficacitate maxima si cheltuieli reduse, pentru proiectele tale de Excelenta Personala sau in Business.

MAI MULTE DETALII?